Пошук

У ліцеї №1 м.Калинівка завершують заплановані ремонтні роботи

Дата: 04.07.2023 11:56
Кількість переглядів: 2121

Фото без описуДев’ять місяців тривали ремонтні роботи у ліцеї №1 м.Калинівка.

-Через відсутність сховища тривалий час наші учні змушені були навчатися в режимі онлайн. Навчальний заклад пустував і ми вирішили скористатися таким моментом, - розповідає директорка ліцею Світлана Павлуник. - З міського бюджету нам виділили кошти на будівельні матеріали, а за роботу взялися власними силами. Нам на допомогу на кілька місяців дали двох працівників, вони виконували чистову роботу, а ми - увесь підготовчий процес.

Дизайн приміщень також робили власними силами. Творчою справою займалися очільниця навчального закладу Світлана Павлуник та її заступники - Марина Лукіянчук, Людмила Гунько, Наталія Ставнійчук.

Так спільними зусиллями за дев’ять місяців копіткої праці вдалося повністю перешпаклювати стіни коридорів та вестибюлів на трьох поверхах закладу, зробити естетичний дизайн цих приміщень, замінити стелю на 1 і 3 поверхах на підвісну, а також замінити стелю у кабінеті для проведення гуртків. У цих же приміщеннях облаштували належне освітлення. Також замінили стелю на запасному виході з початкової школи, у кабінеті для проведення гуртків у приміщенні початкової школи, побудували нові перестінки у двох кабінетах на третьому поверсі, у кабінеті для техперсоналу, кабінеті педагога-організатора, в одному із вестибюлів, на запасному виході початкової школи уклали плитку на підлозі, замінили на ламінатну підлогу у двох кабінетах третього поверху. У цих же кабінетах встановили натяжну стелю, зробили проводку. Придбали дві меблеві стінки, вішалку, комплект парт і стільців, дошку аудиторну, два учительських столи. Зробили ремонт на запасних  виходах з основного корпусу школи. Встановили 11 нових пластикових та 6 дерев’яних дверей. Облаштували кабінет логопеда.

-Діти, які повернулися за свої шкільні парти у захваті від таких змін, - продовжує Світлана Павлуник. – І з кожним днем наш ліцей стає ще кращим. Віримо у перемогу Збройних сил України і в те, що наші учні навчатимуться у мирній Україні в гарному на комфортному навчальному закладі.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Було...

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь