Пошук

На війні загинув житель Радівки Іван Левчук

Дата: 03.07.2023 16:29
Кількість переглядів: 4825

Фото без описуУ наслідок мінометно-артилерійського обстрілу від отриманих на полі бою ран загинув житель Радівки Іван Левчук. Лише місяць тому юнак відсвяткував своє двадцятип’ятиліття. Російські окупанти обірвали його молодість, щасливе майбуття.

Народився Іван Левчук 21 травня 1998 року у Радівці. Після закінчення місцевої школи навчався у Вінницькому педагогічному університеті. Здобувши фах вчителя фізичного виховання знову повернувся у рідний навчальний заклад, але його вчительська доля була короткою.

Восьмого квітня 2021 року юнака призвали на строкову військову службу. Служив у батальйоні почесної варти, який на період початку повномасштабного вторгнення один із перших виїхав на оборону столиці.

З початку повномасштабної війни Іван підписав контракт із 4-м механізованим батальйоном і став на захист України. До останнього свого подиху він залишився відданим військовій присязі та рідній Україні.

На жаль, власної сім’ї Герой не встиг створити. У загиблого залишилися мати, батько та молодша сестричка.

Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття різним з приводу втрати люблячого, доброго сина, брата, онука, вірного захисника України та справжнього патріота. Добрий, світлий спомин про Героя назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме там, де праведні спочивають. Віримо, що пролита кров наших мужніх Героїв не пройде безслідно, ці факти відваги стануть нашою історією, що твориться на шляху до Перемоги.

Про дату і час поховання буде додаткова інформація.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь