Пошук

У ліцеї №2 м.Калинівка тривають ремонтні роботи

Дата: 03.07.2023 10:40
Кількість переглядів: 1372

Фото без описуТривають ремонтні роботи у ліцеї №2 м.Калинівка. На завершальному етапі ремонт класних кімнат, коридору та фойє на першому поверсі навчального закладу.

-Загалом ми зробили капітальний ремонт у вісьмох класних кімнатах на першому поверсі, а також відремонтували кабінет медсестри з ізолятором, коридор, одне з фойє, - розповідає директорка ліцею Світлана Гетьман. – Роботи зроблено багато і вкладено праці також багато. Під нашим навчальним закладом проходила теплотраса, яка зараз не функціонує. Через це у приміщенні було сиро та з’являвся грибок. Довелося демонтувати усю підлогу та засипати яму, а потім бетонувати  підлогу та робити нову стяжку. Дякую усім батькам, друзям, працівникам ліцею, які зорганізувалися для доброї справи. Були дні, коли разом збиралося до сорока осіб, адже потрібно було в лічені години використати бетонну суміш.

Кошти на закупівлю будівельних матеріалів, нових вхідних дверей виділили з бюджету міської ради, а ремонтні роботи освітяни проводили власними силами. Разом робили підготовчі роботи, ремонтували приміщення, укріпляли частину стіни в коридорі, яка була побудована зі звичайної фанери, фарбували та розробляли дизайн.

Частину робіт у ліцеї уже завершили, але на досягнутому не зупинилися. У розпалі ремонт ще одного фойє. Навчальний заклад взяв участь у двох конкурсах і тепер має отримати від їх організаторів оснащення для дитячого хабу та спортивний інвентар. Головною умовою участі у конкурсах було підготовка відповідного приміщення для облаштування хабу та ремонт роздягалень та коридору у спортивному залі. Тому до початку нового навчального року й у цих приміщеннях планують завершити ремонтні роботи.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь