Пошук

У закладах освіти Калинівської громади тривають ремонтні роботи

Дата: 23.06.2023 12:37
Кількість переглядів: 1387

Фото без описуЗакінчився ще один навчальний рік, однак робота в освітніх закладах не припиняється. В ліцеях, гімназіях та дитячих садках тривають ремонтні роботи.

-Міська рада повністю забезпечує усі заклади освіти матеріалами, а роботи виконуємо господарським методом: залучаємо свої будівельні бригади, технічних та педагогічних працівників, батьків, - розповідає очільниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман. – Окрім поточних ремонтних робіт, у багатьох закладах проводять капітальний ремонт класних, побутових кімнат, коридорів, фойє, спортивних залів тощо.
Так, у ліцеях №1 та №2 м.Калинівка, сіл Бережани, Павлівка, Нова Гребля триває капітальний ремонт коридорів та фойє. У Радівці перекривають дах, триває ремонт даху і в Корделівці. Також у багатьох ліцеях розпочали капітальний ремонт класних кімнат.

Активно працюють і в закладах дошкільної освіти. Завершується благоустрій території та ремонтні роботи у групових кімнатах в закладі дошкільної освіти №5 у Калинівці. У дитячому садочку №5 міняють підлогу, в закладі дошкільної освіти №7 м.Калинівка ремонтують пральну кімнату, в Павлівці триває благоустрій ігрового майданчика.

-В умовах воєнного стану допомога військовим залишається в пріоритеті. Так з початку року з бюджету міської ради на потреби українських захисників вже перерахували двадцять шість мільйонів гривень, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Однак ми вишукуємо можливості, щоб подбати й про наше майбутнє, дітей. Створюємо для них належні умови й надалі будемо покращувати матеріально-технічну базу навчальних та виховних закладів освіти Калинівської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних