Пошук

У Калинівській громаді вручили грошові винагороди цьогорічним випускникам-медалістам

Дата: 21.06.2023 13:00
Кількість переглядів: 2258

Фото без описуВже стало доброю традицією по завершенню навчального року вручати грошові винагороди випускникам, які мають високі досягнення у навчанні. Навіть війна не змінила ці традиції. Цьогоріч випускники також отримали сертифікати та грошові винагороди.

Двадцять першого червня керівники навчальних закладів, вчителі, батьки та випускники зібралися у Центрі культури та дозвілля для урочистого нагородження.

Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували пам'ять усіх захисників, які полягли у жорстоких боях із російськими окупантами. Із закінченням навчання та відмінними успіхами випускників привітали Калинівський міський голова Василь Поліщук та очільниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман.

-Ми сьогодні запросили вас, щоб подякувати за ваші успіхи за те, що ви в такий непростий час, в умовах війни, демонструєте приклад патріотизму, любові до своєї держави, до нашої громади. Сьогодні, в порівнянні із минулим роком, ми маємо на двадцять більше випускників, які отримали медалі. В України є майбутнє з такими дітками, педагогами, батьками, усіма українцями. Я думаю, що разом ми здолаємо путіна і будемо жити у мирній європейській державі, - звернувся до випускників Калинівський міський голова Василь Поліщук та побажав юнакам та дівчатам щасливого та мирного життя, успішного вступу до омріяних навчальних закладів. А також подякував усім освітянам за вагому допомогу, яку вони з початку повномасштабної війни надають українським військовим.

Цьогоріч шістдесят один випускник отримали медалі. Серед них сорок сім золотих та чотирнадцять срібних.

Найбільше, дванадцять золотих та дві срібних медалі, у випускників ліцею №1 м.Калинівка. Десять золотих та дві срібні медалі у випускників ліцею №2 м.Калинівка. Дев’ять медалістів (8 золотих і 1 срібний) у ліцеї №3 м.Калинівка. Три золотих та чотири срібних медалі у випускників ліцею с.Павлівка. У випускників ліцею с.Сальник п’ять медалей (3 золотих і 2 срібних). А в опорного закладу загальної середньої освіти с.Корделівка чотири медалі (3 золотих та 1 срібна). Три золотих медалі отримали випускники ліцею с.Уладівське. Також три медалі (2 золотих і 1 срібна) у випускників Опорного закладу загальної середньої освіти-ліцеї с.Дружелюбівка. Й по одній медалі мають колишні учні, а нині випускники, ліцеїв Бережан, Радівки, Черепашинець та Писарівки.

За високі досягнення у навчанні випускники отримали грошові винагороди - по тисячі гривень за золоту та по сімсот гривень за срібну медалі. Це гордість громади. Молодь, яка відбудовуватиме Україну, прославлятиме Калинівщину на теренах України і за кордоном.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних