Пошук

Розпочалася чотириста сімдесят шоста доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 13.06.2023 08:15
Кількість переглядів: 177

Фото без описуТриває повітряна тривога, не ігноруйте правил безпеки, залишайтеся в укриттях.

Росіяни не припиняють спроб повної окупації Луганської та Донецької областей. За добу на цих ділянках сталося 26 бойових зіткнень, повідомляє Генштаб у ранковому зведенні.

Окупанти намагалися наступати на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках.

Військові уникають повідомляти актуальну інформацію про перебіг наступу ЗСУ, проте вказують, що противник обороняється на Запорізькому та Херсонському напрямках і веде обстріли по прифронтових населених пунктах.

За даними Генштабу, крім ракетного удару по Кривому Рогу, окупанти застосували дві крилаті ракети "Калібр" по житлових будинках у Харківській області, а також били авіацією та РСЗВ. Внаслідок обстрілу Білопілля Сумської області та Шевченкового Харківської області знищено житлові приватні будинки. На Оріхів Запорізької області скинули три керовані авіабомби, загинув цивільний, зруйновано приватні будинки. В Авдіївці також є поранені цивільні.

За даними розвідки, росіяни вивозять награбоване майно із затоплених населених пунктів Херсонської області. Зокрема, до Голої Пристані під виглядом "гуманітарної допомоги" прибувають порожні вантажівки, які російські військовослужбовці завантажують побутовою технікою, меблями та іншим майном.

Українська авіація за добу завдала дев'яти ударів по районах зосередження особового складу та чотирьох по ЗРК противника. Також знищено російський гелікоптер Ка-52.

Ракетні війська та артилерія вразили три пункти управління, два ЗРК, район зосередження особового складу противника та три артилерійські підрозділи на вогневих позиціях.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 13 червня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,15 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних