Пошук

Розпочалася чотириста сімдесят перша доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 09.06.2023 08:18
Кількість переглядів: 215

Фото без описуРосійські окупанти в ніч проти 9 червня запустили по Україні шість крилатих ракет і до 16 ударних дронів. Про це повідомили у командуванні Повітряних сил.

Безпілотники запускали з південного напрямку, а ракети — з району Каспійського моря з чотирьох стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

Українські воїни збили чотири крилаті ракети, 10 дронів Shahed, «Ланцет», чотири БпЛА-розвідники «Орлан-10» та один Supercam.

Ймовірність подальших ракетних обстрілів території України залишається. Не втрачайте пильності, не ігноруйте сигналів повітряної тривоги, адже від цього залежить ваше життя та життя рідних.

Російські окупанти атакують у районі Бахмута, Кремінної, Авдіївки та Мар'їнки, у Запорізькій та Херсонській області стоять в обороні. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.

Військові заявляють, що за добу на Донбасі сталося 43 бойові зіткнення. Біля Кремінної росіяни атакували в районі Веселого Донецької області, ЗСУ відбилися.

Українська авіація завдала 19 ударів по районах зосередження піхоти і два по зенітно-ракетних комплексах. Знищено шість ударних та чотири розвідувальні безпілотники.

Ракетники та артилеристи вразили п'ять пунктів управління, шість районів зосередження живої сили, озброєнь та техніки, два ЗРК, вісім артилерійських підрозділів на позиціях та два важливі об'єкти.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 9 червня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,16 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних