Пошук

На війні загинув житель Сальника Андрій Павлишинець

Дата: 07.06.2023 16:50
Кількість переглядів: 4211

Фото без описуТрагічна звістка знову надійшла у Калинівську громаду – 6 червня у Запорізькій області загинув відважний захисник України Андрій Павлишинець. Лише п'ять днів тому загиблому виповнилося 39 років.

Народився Андрій Павлишинець 2 червня 1984 у Сальнику. Після закінчення місцевої школи навчався у Козятині на оператора комп’ютерного набору. До війни працював на одному з приватних підприємств Калинівки. Будував дім для родини, мріяв про щасливе життя, але жорстока війна змінила усі плани.

У перші ж дні війни чоловік добровольцем пішов у військкомат та пройшов медичний огляд і в травні 2022 року був мобілізований до війська. За рік служби Андрій Павлишинець побував у найгарячіших точках України, неодноразово ризикував життям та здоров'ям, був важко пораненим, але до останнього свого подиху залишився вірний військовій присязі.

У Героя залишилися батько, дружина, двоє діток та брат.

Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття родині загиблого. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про загиблого захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Андрія знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Про дату та час поховання буде додаткова інформація.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь