Пошук

Дванадцятирічний хлопчик з Черепашинець продає вирощені кролі, щоб зібрати кошти для ЗСУ

Дата: 06.06.2023 15:15
Кількість переглядів: 1521

Фото без описуНезвичайну акцію оголосив дванадцятилітній Назар Сохацький з Черепашинець. У соцмережах хлопчик розмістив рекламу про продаж кролів, які виростив у своєму домогосподарстві. Усі кошти, які Назар планує виручити з продажу кролів, він обіцяє передати на потреби ЗСУ.

-Окрім чотирьох молодих кролів, фото яких я розмістив у соцмережах, у мене ще є велика кролиця, кріль, ще два білих кролики. Усіх їх я планую продати. Поки ще не було покупців, але якщо мені вдасться продати тварин, усі кошти я передам на потреби ЗСУ, - розповідає Назар.

І це не просто слова школяра, бо Назар Сохацький вже не вперше збирає кошти на ЗСУ. Під час різдвяних свят він наколядував понад тисячу гривень і відніс їх у Черепашинецький старостинський округ, щоб придбати теплі речі для військових. Потім разом з однокласниками передав 500 гривень, які заробили під час щорічної екологічної акції, для придбання мазі Теймурова, яку також передали українським захисникам.

Маленький Герой із великим чуйним серцем мріє про Перемогу та робить усе можливе для її наближення. Адже після Перемоги до рідної домівки повернуться тато, брат, два хрещених, дядько Назара, які нині захищають українську землю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь