Пошук

«Діти Калинівщини кажуть ні жахливій війні»: У Калинівській громаді відбулося театралізоване свято для дітей

Дата: 01.06.2023 15:55
Кількість переглядів: 1449

Фото без описуУ Міжнародний день захисту дітей на центральній площі Калинівки було весело та людно. Тут відбулося театралізоване свято «Діти Калинівщини кажуть ні жахливій війні», на яке запросили маленьких жителів громади, щоб навіть у такий непростий для країни час подарувати їм трішки радості та щастя.

-Війна позбавила наших дітей справжнього дитинства. У кожному маленькому сердечку нині страх та переживання, деякі діти, на жаль, втратили своїх рідних, хтось залишився без домівки. Тому сьогодні ми хотіли створити для діток святкову атмосферу, відволікти їх від реалій сьогодення, подарувати справжнє свято, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – І я вдячний усім організаторам, благодійникам, юним артистам, які підтримали нашу ініціативу та допомогли в організації та проведенні святкового дійства.

На кілька годин центральна площа міста перетворилася на веселе дитяче містечко. Тут для дітвори працювали дитячі атракціони, де можна було пострибати на батутах та спуститися з гірки. На любителів святкових фотосесій облаштували кілька фотозон. А рятувальники та поліцейські  Калинівщини у святковий день дозволили не лише сфотографуватися, а й посидіти у кабіні справжнього пожежного та патрульного поліцейського автомобілів.

Для дітей також підготували цікаві майстер-класи, майстерні з нанесення блискучих тату та бодіарту, книжкову виставку.

На святі було не лише весело, а й смачно. Тут безплатно пригощали смачними печивом, пирогами, круасанами, морозивом. А від того, що смаколики дітям роздавали казкові герої, вони ставали ще смачнішими.

Весело та людно було й біля імпровізованої сцени. Тут свої таланти демонстрували юні солісти, танцівники та гімнастки. Деякі із них вперше вийшли на сцену, але гідно виступили та потішили глядачів.

Були на святі й веселі розваги та конкурси разом із казковими героями Феєю, Соником та Трояндочкою, бульбашкове шоу і танцювальний флешмоб.

Віримо, що Україна здобуде Перемогу і у наших дітей буде ще багато таких веселих та гарних свят.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь