Пошук

Розпочалася чотириста шістдесят третя доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 01.06.2023 09:02
Кількість переглядів: 141

Фото без описуУ ніч проти 1 червня ворог вчергове намагався атакувати столицю України Київ ракетами. Росіяни загалом випустили вночі 10 балістичних та крилатих цілей. Ракети були запущені з Брянської області рф. Силами та засобами Повітряних сил ЗСУ знищили всі 10 ворожих ракет.

Попри це, унаслідок падіння уламків ракет у столиці пошкоджено низку об’єктів. Також є загиблі та поранені, серед яких – діти.

Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним загиблих та нагадує про дотримання правил безпеки: не ігноруйте сигналів тривоги, бережіть своє життя та життя рідних.

Російські війська продовжують зосереджувати основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей. Протягом минулої доби підрозділи Сил оборони відбили 21 ворожу атаку. У районі Мар'їнки всі атаки відбито. Про це йдеться у зведенні Генштабу.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, з них два – по зенітно-ракетних комплексах.

Українські захисники знищили п'ять ворожих розвідувальних БПЛА.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один пункт управління, один артилерійський підрозділ на вогневій позиції, два склади боєприпасів та дві станції радіоелектронної боротьби.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 1 червня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,16 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь