Пошук

У Голендрах відкрили меморіальні дошки в пам'ять загиблим Героям-односельцям

Дата: 23.05.2023 16:19
Кількість переглядів: 1792

У День Героя у ліцеї с.Голендри відкрили меморіальні дошки в пам'ять про загиблих односельців, які віддали своє життя за цілісність та незалежність України. З початку повномасштабної війни обірвалося життя п’ятьох уродженців Голубівського старостинського округу – Юрія Онипи, Віктора Горецького, Михайла Глембоцкиса, Дмитра Джафарова та Руслана Сивака.

Ще не загоїлась рана у серцях рідних, ще не втих біль важкої втрати у жителів громади. Ніхто із присутніх не стримував гірких сліз, ніхто із виступаючих не жалів щирих слів вдячності.

Разом із рідними Героїв, вчителями та учнями ліцею у відкритті меморіальних дошок взяли участь Калинівський міський голова Василь Поліщук, депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук, заступник голови Хмільницької районної військової адміністрації Дмитро Сидоренко, тимчасово виконуючий обов'язки начальника другого відділу Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Бондарук, депутат Калинівської міської ради Станіслав Андрійчук, меценат Володимир Куліков, колишня вчителька ліцею Галина Гевчук.

Таїнство освячення меморіальних дощок здійснив ієрей церкви святої Ганни с.Червоний Степ Назарій Трач.

Відтепер меморіальні дошки нагадуватимуть жителям громади яку велику ціну ми платимо за нашу свободу, за майбутнє наших дітей, за незалежність своєї держави. Українські Герої продемонстрували усьому світу свою нескореність, героїзм, силу духу та любов до рідної землі. Ми завжди цінуватимемо їх подвиг, завжди памятатимемо тих, у кого війна відібрала найцінніше – життя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь