Пошук

Ветерани війни та їх родини можуть започаткувати свій бізнес

Дата: 22.05.2023 16:43
Кількість переглядів: 490

Фото без описуДвадцять другого травня у приміщені Калинівської міської ради відбулася інформаційна зустріч представників громадської організації «Спілка учасників АТО м.Хмільник та Хмільницького району», громадської організації «Право» з представниками органів місцевого самоврядування Калинівської та Іванівської територіальних громад.

Заступник голови спілки учасників АТО Хмільника та Хмільницького району Олег Столяр та експертка Хмільницької районної організації «Право» Олена Черній  презентували калинівчанам проєкт «Підтримка ветеранів в розвитку підприємництва: від перших кроків до стабільного доходу».

В рамках даного проєкту кожен ветеран війни, який здійснює підприємницьку діяльність або має бажання розпочати власну справу, може отримати безкоштовну інформаційну, менторську, консультативну, правову підтримку, а також експертний супровід щодо започаткування та ведення власної справи.

-Сьогодні ми вже маємо приклади, коли наші захисники започаткували власну справу і успішно працюють та заробляють кошти. Наше завдання – надати ветеранам та їх сім’ям допомогу, допомогти їм скласти свій бізнес план, розпочати власну справу та надати необхідну допомогу в реалізації цього плану, - зауважила    експертка Хмільницької районної організації «Право» Олена Черній.

Отримати юридичну консультацію щодо участі у проєкті можна за тел. +380960296781.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь