Пошук

Розпочалася чотириста сорок сьома доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 16.05.2023 08:41
Кількість переглядів: 165

У ніч проти 16 травня Росія атакувала Україну 18 ракетами, шість з яких — це Х-47 "Кинджал". Протиповітряна оборона збила всі цілі. Про це повідомив головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний.

Військові заявляють, що найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар'їнку, за добу на Донбасі сталося 49 бойових зіткнень.

У районі Куп'янська росіяни намагалися покращити тактичне становище та безуспішно атакували поблизу Масютівки та Новоселівського.

Точаться важкі бої за Бахмут, також ворог наступав у напрямку Іванівського (траса на Костянтинівку), проте українські воїни відбилися.

Українська авіація за добу завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу та техніки, а також сім ударів по зенітно-ракетних комплексах. Знищено шість ударних безпілотників різних типів.

Ракетні війська та артилерія вразили три пункти управління, п'ять районів зосередження живої сили, чотири артилерійські підрозділи на позиціях, зенітно-ракетний комплекс, п'ять станцій радіоелектронної боротьби та склад боєприпасів.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 16 травня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,13 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь