Пошук

Співпраця французького міста Сант-Менеульдь та Калинівки продовжується

Дата: 06.05.2023 13:53
Кількість переглядів: 1454

Фото без описуШостого травня відбулась перша зустріч в онлайн форматі керівництва французького міста Сант-Менеульдь та Калинівки.

Під час зустрічі представники двох сторін обговорили питання подальшої співпраці та перспективи підписання Меморандуму про співпрацю двох міст-побратимів.

Калинівський міський голова Василь Поліщук подякував народу та уряду Франції, а також всієї Європи та Америки за підтримку України у боротьбі із російським агресором. На запитання представників французької сторони в чому на даний час є потреба у Калинівської громади, міський голова зазначив, що на базі Калинівської ЦРЛ планується відкриття відділення реабілітації для громадян, які постраждали в наслідок війни, яку розпочала проти України росія. Тому є потреба у медичному обладнанні, яке використають в новоствореному відділенні. Ще однією потребою Калинівської громади є комунальна техніка, яка необхідна для упорядкування території громади.

-Сподіваюсь, що співпраця наших міст буде тривалою та плідною, - зазначив Василь Поліщук. – Адже перші паростки цієї співпраці ми вже маємо. У березні нинішнього року наша громада отримала два генератори, які профінансували міська рада міста Сант-Манеульдь та його мер Бертран Куро. Ми раді будемо співпраці у важкі для України часи і в мирний час, після перемоги України.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних