Пошук

Розпочалася чотириста тридцять третя доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 02.05.2023 08:19
Кількість переглядів: 118

Фото без описуРосійська федерація продовжує використовувати тактику терору. Протягом доби 1 травня ворог завдав 19-х ракетних атак (українські захисники успішно перехопили 15х ворожих крилатих ракет Х-101 та Х-555), 17х авіаційних ударів та 25х атак МРС. На жаль, внаслідок обстрілів загинуло та поранено мирних жителів, в тому числі дітей. Зруйновано або пошкоджено житлові багатоповерхівки, приватне житло, школи, лікарні, садочки та іншу цивільну інфраструктуру. Ймовірність запуску ворожих ракетно-авіаційних ударів по Україні залишається високою.

Основні зусилля окупанти продовжують зосереджувати на наступальних операціях на сокирах Лимана, Бахмута, Авдіївці, Мар'їнки. 41 атака противника була відбита. Бахмут і Мар'їнка залишаються в епіцентрі боїв, українські бійці тримають лінію.

За добу 1 травня Повітряні сили України знищили 3x російські зенітні ракетні системи та завдали 7x авіаційних ударів по зосередженню військ противника. Також збито 1х розвідувальний БПЛА Орлан-10 противника.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 2 травня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,13 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь