Пошук

Розпочалася чотириста тридцять друга доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 01.05.2023 08:16
Кількість переглядів: 140

Фото без описуРосійська федерація і надалі застосовує тактику терору. Минулої доби противник завдав 5 ракетних ударів по містах Краматорськ, Костянтинівка та Павлоград. Крім того, завдав 27 авіаційних ударів та здійснив 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах, є загиблі та поранені серед цивільного населення. 

❗️Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Близько 02:30 ночі російські окупанти атакували Україну із літаків стратегічної авіації – дев’яти Ту-95 з району Оленєгорськ (Мурманська обл.) та двох Ту-160 із району Каспійського моря. Загалом було випущено 18 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил Збройних Сил України знищено 15!

Основні зусилля ворог продовжує зосереджувати на наступальних операціях на сокирах Бахмута, Авдіївці та Мар'їнки. Протягом доби 30 квітня українські сили оборони відбили понад 36-х ворожих атак на вищезазначених ділянках фронту. Бахмут і Мар'їнка залишаються в епіцентрі бойових дій, українські воїни стоять на своїх позиціях.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 1 травня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,15 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь