Пошук

На війні загинув двадцятичотирирічний уродженець Корделівки Іван Павлюк

Дата: 18.04.2023 16:48
Кількість переглядів: 7369

Фото без описуКалинівська громада знову у скорботі. Безжалісна війна обірвала молоде життя уродженця Корделівки Івана Павлюка. Герою було лише двадцять чотири роки. Нездійсненими залишилися мрії, плани, невтішними від горя залишилися батьки, дружина, дві сестри.

Іван Павлюк народився 26 червня 1998 року у Корделівці. Після закінчення місцевої школи поступив у Житомирський державний педагогічний університет імені Івана Франка, де здобував професію вчителя історії. Під час навчання юнак познайомився зі своєю майбутньою дружиною Катериною, з якою разом вирішили перейти на заочну форму навчання та у 2018 році підписали контракт із Національною гвардією України.

З лютого 2019 року Іван Павлюк брав участь в Операції Об'єднаних Сил. Разом із дружиною здобули фах інструкторів з бойової підготовки. З перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну Іван Павлюк став на захист рідної землі та героїчно захищав цілісність та незалежність держави. У грудні 2022 року захисника нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Попереду було довге та щасливе життя, яке обірвала безжалісна війна.

Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. У цю гірку мить вся громада висловлює щирі співчуття рідним і близьким Івана Павлюка та щиро поділяє ваше горе. Разом з вами тужимо в глибокій скорботі. Калинівська земля пам’ятатиме ім’я героїв, які, не шкодуючи життя, прикрили собою мирних українців. Герої не вмирають, вони просто покидають поле битви, щоб оберігати Україну на небесах… Не забудемо Воїнів. Не пробачимо ворогу.

Про час і дату похорону буде додаткова інформація.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь