Пошук

Розпочалася чотириста вісімнадцята доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 17.04.2023 09:16
Кількість переглядів: 189

Російські окупанти зосереджені на захопленні Бахмута та Мар'їнки, Збройні Сили України відбили понад 60 атак на Донбасі за добу. 

Військові заявляють, що противник зазнає значних втрат, але продовжує атакувати у напрямку Лимана, Бахмута, Авдіївки та Мар’їнки, активно застосовує оперативно-тактичну та армійську (вертольоти) авіацію.

В епіцентрі залишаються Бахмут та Мар'їнка. На Лиманському напрямку росіяни намагалися наступати в районі на північ від Григорівки та поблизу Спірного, нічого не вийшло.

Українська авіація завдала п'яти ударів по районах зосередження особового складу та зенітно-ракетному комплексу. Збито два безпілотники «Орлан-10», один БПЛА «Елерон» та дрон-камікадзе «Ланцет».

Ракетники та артилеристи вразили пункт управління, зенітно-ракетний комплекс, район зосередження піхоти, склад пально-мастильних матеріалів та два склади боєприпасів.

У районі Бахмута за два тижні російські окупанти втратили понад 4500 людей убитими та пораненими, повідомили раніше у Генштабі. 

На ранок 17 квітня у Калинівській громаді залишається 812 переселенців, серед них 260 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 17 квітня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,15 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь