Пошук

Освітяни Калинівської громади до Великодня печуть сім тисяч пасок для українських захисників

Дата: 13.04.2023 14:22
Кількість переглядів: 1464

Рекордні сім тисяч пасок печуть цьогоріч освітяни Калинівської громади  до Великодніх свят. Такий смачний подарунок отримають від освітянської родини військовослужбовці, які нині захищають Україну від російських загарбників, та поранені, які проходять курс лікування у медичних закладах Вінниччини.

-З початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України освітяни нашої громади стали надійним тилом для українських захисників. В перший же день повномасштабної війни вони почали готувати обіди для військових, які дислокувалися на території громади, гостинці для тих, хто воює на передовій. Усі трудяться, як бджілки, щоб допомогти нашим Героям. І ось уже другий рік в закладах освіти Калинівської громади печуть паски до Великодня. Цьогоріч це буде рекордна кількість – сім тисяч пасок, які отримають наші захисники. Хочу висловити щиру подяку усім аграріям, депутатам, благодійникам, які допомогли із продуктами для виготовлення великодніх гостинців. А особлива подяка усім освітянам, які вклали у ці гостинці свою працю і кошти, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

У великодні гостинці вчителі, техпрацівники та керівники закладів освіти вклали не лише кошти та працю, а й велику любов та щиру вдячність українським захисникам. Усі господині подбали, щоб їх паски були не лише смачними, а й гарно оформленими, з листівками вдячності та побажань, з малюнками дітей та Божим благословенням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь