Пошук

Калинівська громада відправила великодній гостинець українським захисникам, які захищають рідну землю від російських загарбників

Дата: 13.04.2023 10:59
Кількість переглядів: 1259

Фото без описуПерших дві тисячі пасок відправили жителі Калинівської громади на  Схід України, українським захисникам, які нині мужньо захищають рідну землю від російських загарбників.

На жаль, цьогоріч ми знову святкуватимемо Великдень в умовах воєнного стану. Тисячі наших земляків змушені були залишити свої домівки, родини та стати на захист Вітчизни. Щоб хоча б трішки подарувати Героям відчуття домашнього затишку та радість великодніх свят  жителі Калинівської громади організувалися та підготували для них великодні гостинці.

Вже традиційно настоятель храму святого Миколая Чудотворця ПЦУ, протоієрей Орест Шпак здійснив таїнство освячення святкових хлібів та благословив гостинці.

-Завдяки нашим відважним захисникам Україна тримається, ми маємо можливість працювати, наші діти відвідують заклади освіти. Тому ми у великому боргу перед військовими, які ціною власного здоров’я та життя відстоюють нині незалежність та цілісність нашої держави. І це лише маленька часточка нашої вдячності, те, чим ми можемо підтримати та допомогти Героям, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Ці дві тисячі пасок – це лише початок. Загалом ми плануємо випекти сім тисяч пасок, які відвеземо українським захисникам та пораненим, які проходять лікування у медичних закладах області.

Великодні паски для захисників пече дружня освітянська родина. Вони також підготували солодощі та крашанки для військових. П’ятсот пасок передала військовим родина загиблого Героя Костянтина Васюка.  А жителі Калинівської громади приготували м’ясні великодні страви, зібрали сушені яблука, сало, мед, лимони, квашені овочі, солодощі. Міська рада цього разу передала на Схід засоби гігієни та шкарпетки. Ліцей с.Корделівки знову виготовив "кішки".

Жителі Калинівської громади цінують та поважають наших захисників та з нетерпінням чекають на їх повернення із Перемогою до рідних домівок. Все буде Україна!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь