Пошук

Відбулася 33 позачергова сесія Калинівської міської ради

Дата: 12.04.2023 14:48
Кількість переглядів: 980

Фото без опису12 квітня відбулася 33 позачергова сесія Калинівської міської ради, у роботі якої взяв участь депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук.

Вже традиційно перед початком сесійного засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять українських захисників, які загинули за Україну.

Сесійне засідання розпочалося із приємних події - нагородження переможців та учасників конкурсу «Європа очима дітей». Грамоти та подарунки школярам вручили представники Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос». А Калинівський міський голова Василь Поліщук нагородив Подяками підприємців громади, очільників старостинських округів та благодійників, які активно допомагають українським військовим та працюють для розбудови громади. На цьому приємні події не закінчилися. 

Вже стає доброю традицію розпочинати сесійні засідання із подарунків для військових. Цього разу учні та викладачі ліцею с.Радівки зібрали кошти та придбали для калинівських нацгвардійців Bandera Power. А студенти та викладачі Калинівського технологічного фахового коледжу передали військовим два цифрових приціли-насадки нічного бачення PARD NV007V та два зарядні пристрої, які допомагатимуть їм у службі. Міська рада цього разу передала військовим сто комплектів військового одягу (флісок).

Під час сесійного засідання депутати розглянули дванадцять важливих для життєдіяльності громади питань. Одне з основних питань – «Про внесення змін до бюджету Калинівської міської територіальної громади на 2023 рік». Згідно рішення депутатів на оборону та військові структури депутати спрямували цього разу два мільйони гривень. Всього ж з початку року Калинівська міська рада виділила на потреби військових 15 128 799 гривень.

776 600 гривень виділили комунальному підприємству «Благоустрій міста Калинівка» на придбання маніпулятора з універсальним захватом для сміттєвоза з боковим навантаженням та бензокос і бензопил для старостинських округів.

Депутати також спрямували 1 278 000 гривень на забезпечення діяльності водопровідного господарства комунальному підприємству «Калинівкаводоканал». За ці кошти закуплять необхідні коагулянти для очищення води, а також каналізаційні труби для ремонту аварійних ділянок водопостачання, водовідведення та каналізації.
Значне додаткове фінансування отримають й медичні заклади Калинівської громади. Понад 800 тисяч гривень спрямують на потреби Калинівської центральної районної лікарні. В тому числі 400 тисяч гривень на виплату заохочуючих надбавок для працівників ЦРЛ.

Понад 800 тисяч гривень також отримає Калинівський міський Центр первинної медико-санітарної допомоги на придбання спецхарчування та на оплату пільгових рецептів для мешканців громади з орфанними захворюваннями та інші потреби «первинки».

На завершення сесійного засідання перед учасниками зібрання виступив депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук, який розповів про успіхи хірургів Вінниці, які нещодавно успішно провели пересадку серця, а також розповів про перспективи розвитку медицини Вінниччини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь