Пошук

Калинівчани відправили чергову допомогу українським захисникам

Дата: 31.03.2023 09:33
Кількість переглядів: 1429

Фото без описуЗа останній тиждень це вже четверта допомога, яку відправляють жителі Калинівської громади нашим захисникам.

На прохання жителя Калинівської громади, який нині на Сході України боронить рідну землю, Калинівська міська рада передала 12 комплектів військової форми та шини для вантажних автомобілів, а також доповнили гостинець солодощами та консервами, які випікають освітяни та виготовляють жителі старостинських округів.

А 30 березня ще один гостинець відправився на Схід до наших захисників.

Цього разу передали спальні мішки, шкарпетки, спідню білизну, сушарки для взуття, які виготовляє компанія «Ларіс». Не обійшлося й без смачних гостинців – печива, пирогів, м’ясних консервів та каші, варення, меду, вареників, крупів, квашених овочів, сушених яблук, хліба, салату вінегрет.

-Щоразу наші освітяни, депутати, жителі старостинських округів демонструють свою щирість, щедрість та віру у нашу спільну Перемогу. Дякую всім і кожному, хто не стоїть осторонь, а вболіває за майбутнє України, допомагає нашому війську та підтримує українських захисників. Тільки разом, тільки в єдності та згуртованості наша сила. Ми обов’язково переможемо і наші діти та онуки житимуть у вільній та незалежній Україні, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Перед відправкою вантажу настоятель храму святого Миколая Чудотворця ПЦУ, протоієрей Орест Шпак вже традиційно освятив гостинці та благословив військових.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних