Пошук

У Калинівській громаді розпочали весняну толоку

Дата: 22.03.2023 16:13
Кількість переглядів: 1418

Фото без описуЗ потеплінням у  Калинівській громаді працівники старостинських округів, освіти, культури,  освітяни, працівники комунальних підприємств виходять на весняну толоку, щоб упорядкувати території своїх населених пунктів.

Тема весняного прибирання також розглядалася на засіданні виконавчого комітету Калинівської міської ради. Адже навіть в умовах воєнного стану ми маємо дбати про наші села та місто, щоб вони з кожним днем ставали лише кращими та доглянутими.

-Навесні кожен господар наводить лад на своєму обійсті, всі намагаються до Великодня прибрати та очистити свій двір та оселю. А Калинівська громада – це наш спільний дім і про нього ми маємо дбати разом, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. -  Як і в попередні роки,  ми запланувати цьогоріч висадити у громаді саджанці різних дерев та рослин. Ми розчищаємо громаду від старих, аварійних дерев, які використовуємо для опалення бюджетних установ, а на їх місці маємо висадити нові садки та посадки.

У Калинівській громаді щороку висаджують саджанці дерев та декоративних рослин. Лише торік з’явилися молоді парки у Черепашинцях,  Бережанах, дерева садили і в Калинівці, Заливанщині, Глинську. Окрім цього у старостинських округах висадили три з половиною тисячі саджанців фундука, які безкоштовно надав власник питомника Вадим Власов.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь