Пошук

Помер колишній сільський голова Федір Козак

Дата: 22.03.2023 12:49
Кількість переглядів: 3021

Фото без описуНа 74 році життя перестало битися серце колишнього Пиківського сільського голови Федора Васильовича Козака.

Федір Козак народився 7 листопада 1949 року в с.Пикові Калинівського району. Після закінчення школи працював на Калинівському машинобудівному заводі.

Після проходження строкової служби працював у Вінниці на ламповому заводі. Звідки отримав направлення на роботу в управління внутрішніх справ Вінницького облвиконкому. Починав службу міліціонером патрульно-постової служби.

У 1975 році Федір Козак вступив на навчання в Кишинівську середню спеціальну школу міліції. Після закінчення школи працював у Липовецькому РВ ВС, потім дільничним інспектором у Турбові, оперуповноваженим карного розшуку – в Калинівському РВ УМВС.

З 1983 по 1992 рік Федір Козак заочно навчався у Київській національній академії МВС України, після закінчення якої отримав диплом «Юриста – правознавця».

21 червня 1998 року односельці обрали Федора Козака Пикіським сільським головою. В органах місцевого самоврядування він пропрацював 22 роки, здобувши повагу серед односельців та авторитет.

Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним Федора Васильовича Козака. Світлий, добрий спомин про Федора Васильовича та його внесок у розвиток громади завжди житиме в серцях рідних, односельців, усіх, хто його знав, любив і поважав. Поділяємо ваші біль та горе. Вічна і світла пам’ять.

Поховають Федора Козака 23 березня у рідному селі – Пикові. Чин похорону розпочнеться орієнтовно об 11.30.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь