Пошук

Молодь Калинівщини може скористатися послугами Кабінету «Клініка, дружня до молоді»

Дата: 16.03.2023 10:07
Кількість переглядів: 1464

Фото без описуЩе з 2018 року у Калинівській центральній районній лікарні функціонує Кабінет медичної допомоги підліткам та молоді «Клініка, дружня до молоді» на базі якого працює мультидисциплінарна команда фахівців.

Окрім індивідуальної роботи із підлітками, які потрапили у складну життєву ситуацію, фахівці Кабінету проводять інформаційно-просвітницькі заходи у навчальних закладах Калинівської та Іванівської громад на теми близькі підліткам: умови збереження репродуктивного здоров‘я, безпечна культура сексуальних стосунків, ознаки та рівні дорослішання, свідомий вибір. Перші такі заходи відбулись у ДНЗ «Гущинецьке ВПУ» та на базі Корделівського ліцею.

-Кабінет медичної допомоги підліткам та молоді «Клініка, дружня до молоді» діє у нас з 2018 року. Щороку кабінет відвідують близько 900 юнаків та дівчат, проводяться групові, індивідуальні заняття, семінари-тренінги, круглі столи. Окрім цього з 2022 року ми відкрили Скриньку довіри. Скористатися нею може кожен, хто має психологічну травму, проблеми з однолітками тощо. Листи можуть бути написані від руки чи надруковані на комп’ютері, - каже керівниця кабінету Людмила Яремчук.

Скористатися Скринькою довіри може будь-який підліток, яких має бажання отримати відповіді на свої питання та, у разі потреби, медичну чи психологічну допомогу. Єдина умова – наявність контактного номера телефону чи адреси для подальшого спілкування. Знаходиться Скринька при вході у Кабінет «Клініка, дружня для молоді» у третьому корпусі лікарні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь