Пошук

Розпочалася триста вісімдесят п’ята доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 15.03.2023 08:22
Кількість переглядів: 195

російські окупанти намагаються відрізати постачання Бахмута, а також атакують у районі Куп'янська, Кремінної, Авдіївки та Мар'їнки. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.

Військові заявляють, що завдяки професійним діям воїни відбили понад 90 атак росіян на Донбасі. У напрямку Куп'янська та Лимана ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах для недопущення перекидання військ, за добу рф марно намагалася прорвати оборону.

У районі Бахмута загарбники продовжують спроби оточити місто, точаться постійні позиційні бої. ЗСУ відбили атаки противника в районах Ягідного, Хромового та Оріхово-Василівки.

Українська авіація завдала дев'ять ударів по районах зосередження окупантів, три удари по місцях розгортання зенітно-ракетних комплексів та три удари по інших важливих об'єктах.

Ракетні війська та артилерія вразили три райони зосередження особового складу, три пункти управління підрозділами та позицію протиповітряної оборони.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 15 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,15 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь