Пошук

У ліцеї №3 в Калинівці завершили будівництво укриття

Дата: 13.03.2023 15:34
Кількість переглядів: 3077

Фото без описуПонад чотири місяці тривало будівництво укриття у ліцеї №3 м.Калинівка. За цей час непристосоване приміщення, яке було заповнене сміттям, перетворилося на затишне, просторе укриття, облаштоване внутрішніми вбиральнями та каналізацією.

-Коли постало питання облаштування укриття, ми й не уявляли, що зможемо все зробити й отримаємо таке сучасне укриття. Раніше тут було приміщення для зберігання вугілля та кімната, де розміщалися величезні промислові котли. Котли давно вийшли з ладу, а вугілля перетворилося на сміття. Перш за все нам потрібно було звільнити приміщення від сміття та демонтувати котли. І тут велику допомогу нам надали батьки, які відгукнулися на наше прохання та допомагали підготувати приміщення для ремонтних робіт, - пригадує очільниця навчального закладу Валентина Кугай. – Будівельні матеріали придбали за бюджетні кошти, а всі роботи виконували господарським методом. Щира подяка батькам, нашим працівникам та всім, хто брав участь у будівництві укриття, за нелегку працю, яку вони вклали у це приміщення. Війна зробила нас однією великою і дружною сім’єю, де кожен готовий прийти на допомогу.

Сучасне укриття, згідно з вимогами, має два входи, у приміщенні зробили капітальний ремонт, облаштували внутрішні вбиральні. Залишилося ще встановити перегородки у вбиральнях та закупити додаткові меблі і незабаром учні ліцею знову зможуть повернутися за шкільні парти та відвідувати навчальний заклад.

-Колектив ліцею №3 м.Калинівка нині демонструє приклад професіоналізму та активної громадянської позиції. З початку повномасштабної війни освітяни не лише продовжують навчати учнів, а й допомагають у розбудові навчального закладу, підтримують та допомагають нашим захисникам. З перших днів війни працівники ліцею почали готувати смачні страви для військових формувань, які дислокуються на території громади, а з початку травня – печуть хліб, пироги, печиво для наших захисників. За цей час вони вже спекли понад дві тисячі буханок хліба, майже шістдесят сім тисяч пиріжків з горохом, капустою, маком, яблуками, вишнями та десятки кілограмів печива. Низький уклін за працю та бажанням не лише словом, а й ділом допомагати нашим захисникам, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук.Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь