Пошук

У Новій Греблі заготовили 85 кубометрів дров для місцевого ліцею

Дата: 07.03.2023 14:58
Кількість переглядів: 536

Фото без описуВпродовж двох днів технічні працівники ліцею с.Нова Гребля Олександр Гловач, Роман Гловач, Сергій Пророк, Олександр Таранник, Станіслав Ключківський під керівництвом завідувачки господарством Антоніни Гловач та разом із працівниками комунального підприємства «Господар» (керівник Артем Дембовський) заготовили 85 кубометрів дров.

-У 2016 році в нашому навчальному закладі встановили дров’яні котли, з того часу ми намагаємося заздалегідь заготовити дрова, для того, щоб вони за літо підсохнули і давали більше тепла під час згорання, - каже очільниця навчального закладу Віра Лавренюк. – Ми заготовили вісімдесят п’ять кубометрів дров і ще приблизно п’ятдесят нам потрібно для опалення ліцею. Їх також плануємо заготовити завчасно.

Усі дрова – це аварійні дерева, які повсихали й не дають користі для навколишнього середовища. На їх порізку старостинський округ попередньо отримав дозвіл. А з транспортом допомогли місцеві приватні підприємці Анатолій Андріюк, Віктор Літвінчук та Володимир Новохацький.

Завдяки згуртованості та працьовитості жителів Калинівщини торік на закупівлю дров для опалення бюджетних установ у громаді не витратили жодної гривні. А зекономлені кошти витратили на допомогу українським захисникам та розв’язання інших важливих питань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь