Пошук

Розпочалася триста сімдесят сьома доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 07.03.2023 08:34
Кількість переглядів: 250

Фото без описуЗа минулу добу українські захисники на півдні та сході країни відбили 140 атак російських окупантів, знищивши командний пункт і літак Су-25 ворога. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Основні зусилля окупанти зосереджують на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

Загалом противник завдав 50 авіаційних та п'ять ракетних ударів. Зокрема, під час авіаударів, ворог використав 11 БпЛА типу «Шахед-136», дев'ять з яких збито. Також окупанти здійснили 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по населених пунктах. Загроза завдання ракетних ударів залишається високоймовірною по всій території України.

Тому прохання до жителів Калинівської громади не ігнорувати сигналів тривоги та не залишати без нагляду дітей.

На Бахмутському напрямку противник, попри значні втрати, продовжує штурмувати Бахмут та його околиці. За минулу добу, лише біля села Дубово-Василівка ворог здійснив 37 атак.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 15 ударів по районах зосередження окупантів, а також по зенітно-ракетному комплексу на вогневій позиції.

Крім «шахедів», за добу, що минула, українські військові збили ворожий літак Су-25 і вісім дронів різних типів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, вісім районів зосередження противника, два засоби протиповітряної оборони ворога, артилерійський підрозділ на вогневих позиціях, склад боєприпасів та радіолокаційну станцію окупантів.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 7 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,17 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних