Пошук

Громада французького міста Сант-Менеульдь передала Калинівській громаді два генератори

Дата: 06.03.2023 11:01
Кількість переглядів: 1039

Фото без описуВідбулася офіційна зустріч Калинівського міського голови Василя Поліщука з делегацією франко-української асоціації «Stand With Ukraine» на чолі з президентом Едвардом Мейором та представником в Україні Тадеєм Тулузом.

Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Франція та французький народ виявляють солідарність та готовність надавати підтримку Україні та українському народу у його героїчному супротиві агресії. У рамках співпраці франко-українська асоціація «Stand With Ukraine» передала Калинівській громаді два генератори потужністю 9,5 кВт, які профінансували партнери асоціації – місцева громада французького міста Сант-Менеульдь (Sainte- Ménehould) у департаменті Шампань.

Акція з розсилки генераторів від французьких територіальних громад до українських міст була ініційована асоціацією «StandWithUkraine» у партнерстві з українською громадською організацією Мережа захисту національних інтересів «ANTS».

-Міська рада міста Сант-Манеульдь та його мер Бертран Куро профінансували ці два генератори для міста Калинівка і хотіли б продовжувати розвивати співпрацю з вашою громадою. «Stand With Ukraine» за підтримки Посольства України у Франції готові надати вам сприяння у встановлення такого співробітництва, - зазначив президент франко-української асоціації «Stand With Ukraine» Едвард Мейор.

Калинівський міський голова Василь Поліщук подякував народу Франції та особисто меру міста Сант-Менеульдь за підтримку та допомогу та зазначив, що український народ високо цінує підтримку, яку нині надає Україні французький народ.

-Наша громада буде рада такій співпраці й запрошує мера міста Сант-Менеульдь відвідати Калинівщину, - зазначив Калинівський міський голова. – Ми вдячні усім, хто у важкий для нас час, допомагає, підтримує український народ. Разом ми зможемо подолати ворога й продовжити нашу співпрацю у мирній Україні.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь