Пошук

Розпочалася триста сімдесят п’ята доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 05.03.2023 11:44
Кількість переглядів: 119

Фото без описуПротягом минулої доби противник завдав 6 ракетних та 24 авіаційних удари, здійснив понад 65 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема по цивільній інфраструктурі. Є загиблі та поранені серед мирного населення. Загроза завдання російською федерацією ракетних ударів залишається високою по всій території України.

Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби нашими захисниками було відбито понад 130 атак противника на зазначених напрямках.

Українські воїни минулої доби ліквідували 930 російських окупантів, знищили 5 танків, 9 бойових броньованих машин, 12 артилерійських систем, 1 реактивну систему залпового вогню і один засіб ППО. Також ворог втратив 10 автомобілів та дві одиниці спеціальної техніки.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 5 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,15 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь