Пошук

Компанія «Ларіс» - надійний тил українських захисників

Дата: 28.02.2023 12:04
Кількість переглядів: 736

Фото без описуДнями керівництво компанії «Ларіс» передало 110 нержавіючих ручок для медичних закладів Вінниччини, у яких проходять курс лікування поранені військовослужбовці.

-Це спеціальні ручки, які встановлюють у ванних кімнатах, вбиральнях, щоб пацієнти з обмеженими фізичними можливостями почувалися зручніше, - каже керівник компанії Геннадій Тарасов. – Найближчим часом плануємо випустити ще вісімдесят таких ручок різних розмірів, адже на це є потреба.

З початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України компанія «Ларіс» активно допомагає та підтримує українських захисників. За рік повномасштабної війни підприємство передало військовим 5 реанімобілей, 10 джипів, 1000 комплектів термобілизни, продукти харчування та медичні засоби.

В умовах війни підприємство переадаптувалося та почало виготовляти продукцію, яка допомагає у боротьбі з окупантами та у наданні медичної допомоги пораненим. Так компанія «Ларіс» вже виготовила тисячі спеціальних приладів, 3000 складних систем зовнішньої фіксації, які використовують для важкопоранених.

Ще одне ноу-хау виготовляють працівники «Ларіс» для армійців – електричні сушарки – пристрій, за допомогою якого військові мають можливість просушити відразу кілька пар взуття.

Також підприємство неодноразово надавало допомогу у ремонті військової техніки.

-Ми пишаємося такими земляками. Геннадій Тарасов та його колектив - взірець для всіх українців. Їх допомога військовим – це прояв справжнього героїзму та патріотизму, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Керівництво компанії «Ларіс» завжди займає активну громадянську позицію та надавало нам допомогу у реалізації багатьох проєктів. Щира подяка за співпрацю та за ту допомогу, яку вони надають нині нашим захисникам.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь