Пошук

Розпочалася триста шістдесят дев’ята доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 27.02.2023 08:35
Кількість переглядів: 168

Російські окупанти зазнають значних втрат у районі Бахмута, на Донбасі за добу українські воїни відбили 81 атаку. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.

Зазначається, що окупанти продовжують зазнавати значних втрат, у районі Бахмута з 22 до 24 лютого до медичних закладів доставлено до 30 знищених та 65 поранених військових армії росії.

Також на тлі бойових успіхів українських воїнів у військах загарбників відзначається масове дезертирство, російські політруки активно проводять роз'яснювальну роботу для запобігання, погрожуючи кримінальним покаранням.

Українська авіація за добу завдала чотирьох ударів по районах зосередження особового складу та техніки, було збито штурмовик Су-25. Ракетні війська та артилерія вразили склад боєприпасів та ворожу станцію придушення супутникового зв'язку.

В Олешках та Скадовську Херсонської області російські окупанти готуються до втечі на територію тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зокрема, з 21 лютого відзначено виїзд місцевих колаборантів до Бахчисараю, Сімферополя та Керчі, а з 24 лютого окупанти оголосили про так звану евакуацію всіх охочих, зазначили у Генштабі.

На ранок 27 лютого у Калинівській громаді залишається 887 переселенців, серед них 302 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 27 лютого показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,10 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь