Пошук

У Калинівській громаді придбали ще один шкільний автобус

Дата: 23.02.2023 11:53
Кількість переглядів: 2293

Коштом міського бюджету у Калинівській громаді придбали ще один шкільний автобус, який невдовзі перевозитиме учнів ліцею с.Уладівське.

-На даний час у нашому ліцеї навчається сто двадцять чотири учні і дев'яносто один із них потребує підвезення. Адже наш ліцей відвідують учні не лише з Уладівського, а й з Люлинець, Антонополя, Яблуневого, Вишневого, Великих Кутищ, а також двадцять три школярі - з Кустівців та Рогинців, - розповідає очільниця ліцею с.Уладівське Антоніна Хильницька. – До цього часу наш заклад обслуговував старенький автобус, якому вже шістнадцять років. Через свій вік він часто ламався і дітям доводилося діставатися до навчального закладу рейсовими автобусами, декого підвозили батьки. А це не завжди зручно та безпечно. Новий автобус – це, в першу чергу, безпека наших дітей.

Адже для того, щоб дістатися до ліцею, дітям доводилося підлаштовуватися під розклад рейсового автобуса, який приходив у село спозаранку, або ж діставатися до навчального закладу попутним транспортом.

-З початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну у Калинівській громаді на потреби війська вилучили три шкільні автобуси. Тому замість запланованих трьох автобусів ми маємо тепер придбати шість, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Це вже другий шкільний автобус, який ми придбали під час воєнного стану. У нинішньому році плануємо придбати ще два. Адже – це не чиясь забаганка, а безпека та створення нормальних умов для перевезення школярів.

Радісну подію із начальницею відділу освіти, молоді та спорту Галиною Фурман та директоркою ліцею с.Уладівське Антоніною Хильницькою розділив депутат міської ради Олександр Носов, який постійно надає допомогу навчальному закладу та  звертався із клопотанням про новий шкільний автобус до міського голови.

Після оформлення необхідних документів учні ліцею с.Уладівського та педагогічний колектив отримають новий шкільний автобус.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь