Пошук

У закладі дошкільної освіти №5 у Калинівці завершили капітальний ремонт даху

Дата: 22.02.2023 16:10
Кількість переглядів: 1091

У закладі дошкільної освіти №5, що у Калинівці, завершили капітальний ремонт даху із здійсненням заходів з енергозбереження та заміни покрівлі. Окрім нового даху у дитячому садочку ще й відремонтували стелю у всіх приміщеннях на другому поверсі та у коридорі на першому поверсі.

-Приміщення нашого дитячого садка побудували ще у 1967 році. Раніше це був гуртожиток, а в 1975 році його переобладнали під дитячий садок. З того часу, за документацією, лише раз робили реконструкцію східців та підводили воду до приміщення, більше жодного ремонту. Дах на будівлі вже перебував в аварійному стані. Пробували власними силами «задувати», ремонтувати, але всі наші спроби були марними. У негоду вода затікала у приміщення, у деяких місцях почала осідати стеля, - розповідає директорка закладу дошкільної освіти №5 Світлана Бойчук. – Ми показали нашу проблему міському голові, коли він завітав до нашого дитячого садка, і він пообіцяв, що нам замінять дах. Коли ж почали ремонтувати дах, почала обсипатися стеля, а тому вирішили ще й зробити стелю з гіпсокартону. От тепер чекаємо на нові люстри, які нам вмонтують і в нашому закладі стане світло, тепло та затишно.

За словами Світлани Бойчук, після утеплення даху значно покращився температурний режим у приміщенні, що дозволить економити кошти на опаленні. А надійне водовідведення вбереже від намокання та подальшого псування стіни будівлі.

Працівники дошкільного закладу планують й подальші зміни свого дитячого садка. У планах: внутрішній ремонт приміщення, облаштування господарського двору та доріжок до ігрових майданчиків, яких до цього часу немає у цьому закладі дошкільної освіти.

-На сьогодні у пріоритетах діяльності міської ради – допомога військовим. Але навіть в умовах війни ми не маємо права забувати про наших дітей, про їх безпеку та потреби. Тому ми намагаємося використовувати всі можливості, щоб вирішувати проблеми, які виникають у наших закладах освіти, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - А це і ремонти, і заміна застарілого обладнання, і утеплення приміщення. Віримо у Перемогу і в те, що наші діти та онуки зростатимуть  під мирним небом, у гарних та комфортних умовах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь