Пошук

Жителі Калинівської громади – надійний тил українських захисників

Дата: 21.02.2023 11:51
Кількість переглядів: 642

Фото без описуМайже рік в Україні триває жорстока повномасштабна війна. Майже рік наші погляди прикуті до моніторів телевізорів, в очікуванні на добрі новини. Майже рік ми хоронимо кращих із кращих захисників України, які поклали своє життя на вівтар омріяної Перемоги. І вже майже рік наші навчальні заклади, заклади культури та громадського харчування перетворилися на «гарячі цехи» з виготовлення їжі для українських захисників.

За цей довгий та важкий рік наші освітяни навчилися пекти смачний домашній хліб, багети, наліпили тисячі вареників з різними начинками, удосконалили свою майстерність у випічці пирогів та іншої здоби.

Війна навчила жителів громади вправно справлятися з автоклавами. І тепер наші господині можуть конкурувати із відомими брендами харчової промисловості у виготовленні згущеного молока, тушкованого м’яса, риби, голубців, різноманітних каш та паштетів. Не один десяток наших захисників мали можливість посмакувати смачним бутербродним салом, або ж іншими варіаціями страв з українського сала, виготовленого на Калинівщині.

Небайдужі жителі громади зв’язали сотні пар теплих шкарпеток та сплели десятки метрів захисних сіток. А наші діти за рік намалювали сотні малюнків, які стали оберегом для українських військових.

-Сьогодні важко перерахувати скільки добрих справ для підтримки українських захисників зробили жителі Калинівської громади. Впродовж усього року ми намагаємося виконати усі прохання та замовлення не лише військових частин, які дислокуються на території нашої громади, а й усіх наших захисників, які до нас звертаються. Наша сила у єдності та згуртованості. І я пишаюся нашими земляками: підприємцями, депутатами, простими небайдужими людьми, які сьогодні стали надійним тилом для наших захисників, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Низький уклін усім вам і кожному за вашу працю, допомогу, підтримку. Ми вистоїмо й обов’язково переможемо, адже інакше бути не може. Перемога – за нами! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних