Пошук

Звернення Калинівського міського голови з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2023 09:33
Кількість переглядів: 112

Фото без описуШановні ветерани локальних воєн!

Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в «гарячих» точках планети.

15 лютого 1989 року із завершенням виводу обмеженого контингенту радянських військ з республіки Афганістан закінчилася найстрашніша за своїми втратами війна, в ході якої, виконання військового обов’язку стало подвигом. Літопис цієї війни містить безліч прикладів героїзму, не применшує честь та гідність воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок в горах, пустелях, в повітрі, в наступі та обороні, при врятуванні бойових побратимів та мирних жителів країн.

І сьогодні, у важкий для країни час, воїни-інтернаціоналісти також стали на захист своєї держави. Хтось взяв у руки зброю, хтось надає волонтерську допомогу. Стоять одним непорушним фронтом проти російських окупантів.

З глибокою шаною згадуємо сьогодні усіх, хто загинув під час виконання свого інтернаціонального обов’язку за межами України. Світла їм пам'ять та людська шана.

Особливі привітання ветеранам та учасникам бойових дій, які і сьогодні в строю,  які живуть поряд з нами.  Доземний уклін вам за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність. Від усього серця зичу вам і вашим родинам здоров’я, щастя, добра, родинного затишку, впевненості в завтрашньому дні, успіхів у праці та добробуту в родинах.

З повагою – Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь