Пошук

Господині із Заливанщини приготували для українських захисників голубці по-домашньому

Дата: 10.01.2023 10:11
Кількість переглядів: 845

Фото без описуНапередодні різдвяних свят жительки Заливанщини організувалися та приготували святкову страву – голубці по-домашньому для українських захисників.

-Моя мама готувала багато страв в автоклаві, в тому числі й голубці, тому я вирішила, що ми теж можемо спробувати,  -  розповідає виконуюча обов’язки старости Заливанщинського старостинського округу Наталя Кравчук. – Мене підтримали технічні працівники гімназії, працівники  бібліотеки, старостинського округу. Разом ми приготували сто двадцять півлітрових банок голубців по-домашньому. Перші банки зі стравою вже передали нашим Героям. Приємно, що наш гостинець потрапив і до наших, заливанщинських захисників, які нині боронять Україну.

Продукти для приготування голубців купували власним коштом, частину коштів на придбання капусти надав приватний підприємець Сергій Барчук, м'ясо для голубців надало місцеве сільгосппідприємство СТОВ «Промінь».

Окрім голубців по-домашньому у Заливанщині сушать яблука, готують тушкованку з м’яса, згущене молоко. Все – для наших Героїв, для Перемоги.

-З такими працьовитими та щирими людьми ми обов’язково здобудемо Перемогу. Дякую всім і кожному жителю громади, які допомагають нашим захисникам, підтримують наших військових, своєю працею наближають Перемогу, – зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь