Пошук

Відбулася 27 позачергова сесія Калинівської міської ради

Дата: 22.12.2022 13:38
Кількість переглядів: 1128

21 грудня відбулася 27 позачергова сесія Калинівської міської ради, в якій взяв участь депутат обласної ради Ілля Гуменчук. Вже традиційно на початку зібрання присутні у залі вшанували хвилиною мовчання загиблих на полі бою із російськими окупантами українських захисників та мирних жителів України.

На сесійному засіданні депутати розглянули 19 важливих для життєдіяльності громади питань. Так, депутати внесли зміни до бюджету Калинівської міської територіальної громади на 2022 рік та спрямували 1 млн 400 тисяч гривень на забезпечення виплати заробітної плати медичним працівникам Калинівської центральної районної лікарні та ще 600 тисяч гривень на потреби відділень лікарні. А також надали фінансову допомогу комунальним підприємствам громади – «Житловик» та «Калинівкаводоканал». Ще 600 тисяч гривень виділили комунальному підприємству «Благоустрій міста Калинівка» на виконання заходів з благоустрою.

-Ми розуміємо, що економічна ситуація в країні і в нашій громаді складна. Але будемо намагатися вберегти робочі місця, адже навантаження на працівників освіти, медицини, комунальних підприємств не зменшуються. На прикладі освітян ми бачимо як активно вони допомагають нашим захисникам, як завзято працюють під час облаштувань тимчасових укриттів, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук. – І навіть в умовах війни ми намагаємося зробити нашу громаду кращою. Лише у нинішньому році ми відремонтували шість прибудинкових територій. Будуємо тротуари, дороги, укриття, ремонтуємо заклади освіти та медицини. Але найголовніший наш пріоритет у роботі - це допомога військовим. І в наступному році ми активно допомагатимемо нашим захисникам.

Одним із найголовніших питань, які розглянули депутати, було прийняття бюджету Калинівської міської територіальної громади на 2023 рік. Попри повномасштабну війну, яка вже десятий місяць триває в Україні, бюджет громади збалансований, забезпечує всі обов’язкові виплати комунальним підприємствам та бюджетним установам. Також у бюджеті передбачені кошти на розвиток громади, ремонт прибудинкових територій, доріг, закладів медицини, освіти та культури.

Окрім цього депутати внесли зміни до ряду Програм та до складу  постійних комісій Калинівської міської ради 8 скликання.

На завершення засідання Калинівський міський голова презентував фотозвіт про проведену роботу у 2022 році, а депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук подякував депутатському корпусу за роботу та привітав із прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь