Пошук

Калинівське підприємство передало 10 тонн гуманітарної допомоги жителям Херсона

Дата: 21.12.2022 12:39
Кількість переглядів: 478

Фото без опису«Хочу висловити ВДЯЧНІСТЬ від всіх херсонців! Завдяки вашій небайдужості, підтримці, багато сіл Херсонщини отримали продуктові набори. Дяка і шана всім, хто був причетний до цього дійства!!! Наші люди всюди! Дякуємо за організацію Геннадію Тарасову, компанії «LARIS», Ігорю, який все нам привіз. Обіймаємо кожного і цінуємо ваш труд. Слава Україні!!!», - такими зворушливими словами жителі Херсона подякували працівникам компанії «LARIS» за гуманітарну допомогу, яку вони передали у звільнене місто.

Десять тонн овочів, фруктів та інших продуктів передало підприємство жителям Херсону. Окрім необхідних речей для херсонців, керівник підприємства Геннадій Тарасов передав 100 літрів меду з особистої пасіки.

-«LARIS» — це сучасне підприємство, яке є лідером у виробництві високоякісних виробів з нержавіючої сталі. Це робочі місця для жителів громади, впровадження сучасних технологій. За роки свого існування підприємство завжди брало активну участь у розвитку громади та надавало допомогу у реалізації багатьох проєктів. А з початку війни постійно надає допомогу українським військовим, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Тепер допомогу від компанії отримали і жителі Херсона. Шана та подяка Геннадію Михайловичу та його колективу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь