Пошук

У Заливанщині приготували м'ясний паштет, тушковане м'ясо та смачне сало для українських захисників

Дата: 13.12.2022 13:59
Кількість переглядів: 469

Фото без описуЖителі Заливанщинського старостинського округу продовжують активно допомагати українським захисникам та готувати для них смачні гостинці. Вони одні з перших в Калинівській громаді почали варити для військових згущене молоко, робити м’ясні консерви з птиці, сушити яблука.

Цього разу асортимент заливанщинських смаколиків розширився. Дирекція СТОВ «Промінь» с.Черепашинці надала годовану свиню, яку заливанщинські господині переробили на смачні консерви.

За роботу взялися працівниці старостинського округу та місцевого навчального закладу. Разом вони приготували тушковане м’ясо, паштет, підчеревину у маринаді та засолили сало у банки.

«Смакуйте, дорогі захисники, набирайтеся сил та енергії для битви з ворогом. Наша допомога для вас намолена. Маємо надію, що вона підтримає вас у тяжкі й світлі хвилини. Віримо в нашу перемогу! Слава Україні! Виготовлено з любов’ю 02.12.2022», - підписали свої гостинці господині.

-Щиро вдячний Івану Арсеньовичу, який з початку повномасштабної війни, постійно надає допомогу коштами та продуктами нашим захисникам, жителям Заливанщини, які не перестають працювати для підтримки наших військових. Пишаюся всією нашою Калинівською громадою, її працьовитими, щедрими та добрими жителями, які тримають надійний тил, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - З такими людьми та з нашими воїнами-героями ми обов’язково здобудемо Перемогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь