Пошук

Сувеніри, які виготовила освітянська родина Калинівської громади, продаватимуть у Франції для підтримки ЗСУ

Дата: 06.12.2022 15:36
Кількість переглядів: 963

Фото без описуЗ початку повномасштабної війни педпрацівники, вихованці та учні освітніх закладів Калинівської громади виготовили вже сотні оригінальних сувенірів для підтримки українських захисників. Їх передавали волонтери на передову, пораненим у госпіталь, рідним, які приїздили на ротацію.

А цього разу роботи дітей відправлять аж у Францію у благодійний фонд «Vesna 64 Paux France». Усі роботи продадуть на аукціонах, благодійних акціях, а кошти – передадуть на допомогу військовим.

-Це акція, у якій представлятимуть роботи не лише з Калинівської громади, а й з Києва, Вінниці. Але роботи калинівчан, то основна частина, - каже очільниця волонтерського руху Благодійного Фонду «Без кордонів» Олена Мед. - У нас налагоджена гарна співпраця із французами. Ось, на днях, очікуємо чергову фуру із продуктами харчування, ліками, речами першої потреби. Співпрацюємо із Благодійним фондом «Vesna 64 Paux France». Керівники цього фонду й запропонували нам такий вид співпраці, а коли ми звернулися у відділ освіти – нам пішли на зустріч.

Учні та педагогічні працівники Калинівської громади з охотою та ентузіазмом взялися до роботи. Адже розуміють, що будь-яка допомога українським військовим, людям, які постраждали від рук рашистів, зараз на часі. Тому їх фантазії і таланту не було меж. Вони виготовили вироби з тканини, паперу, дерева, ниток, бісеру, природного матеріалу, картини – перерахувати усі роботи дуже важко.

-Працювали у ліцеях, гімназіях, закладах дошкільної освіти, в будинку дитячої творчості. Усі старалися, щоб їхні роботи були гарними та їх хотіли купити іноземці. Деякі роботи - унікальні. Чого лише вартий літак «Мрія», якого зв’язали гачком. Та й інші роботи заслуговують на похвалу, - розповідає начальниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман.

Найближчим часом роботи школярів відправлять у Францію. Організатори акції пообіцяли, що повідомлять згодом про те, яку суму вдалося вторгувати освітянській родині.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь