Пошук

Розпочалась двісті вісімдесят шоста доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 06.12.2022 08:37
Кількість переглядів: 180

Фото без описуАрмія РФ обстрілює Україну і завдає ракетних ударів, веде наступ і активно застосовує авіацію на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Оборонні дії окупанти ведуть на Запорізькому, Херсонському, Новопавлівському, Куп'янському та Лиманському напрямках.

Українські військові за добу відбили атаки в районах Верхньокам'янського, Бахмута, Андріївки, Яковлівки, Соледара, Курдюмівки, Красногорівки Донецької області.

Авіація ЗСУ за добу завдала 15 ударів по скупченнях сил та техніки ворога, п'ять разів ударила по позиціях зенітних ракетних комплексів.

Ракетні війська та артилерія за добу вразили два пункти управління, вісім районів скупчення особового складу та важливий об'єкт ворога.

У День Збройних Сил України ворог може активізувати свої дії та здійснити черговий ракетний обстріл території України. Тому зберігайте спокій, але дотримуйтеся правил безпеки, не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. Слава ЗСУ! Слава Україні!

На ранок 6 грудня у Калинівській громаді залишається 948 переселенців, серед них 326 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 6 грудня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,17 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь