Пошук

Привітання Калинівського міського голови із Днем Збройних сил України

Дата: 06.12.2022 08:00
Кількість переглядів: 434

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які нині демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. Нині у ваших мужніх руках доля всієї України, а за вашими плечима - майбутнє всього світу. Уся Україна, кожен українець пишається вами, вашою непохитною мужністю та героїзмом.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів Калинівщини. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших героїв і низько схиляю голову перед їх родинами.

Дякую усім матерям, які виховали справжніх патріотів, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана.

В цей день сердечно вітаю всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

Бажаю вам та вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Повертайтеся додому живими, здоровими та з Перемогою. Слава Україні! Слава ЗСУ!

З повагою – Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь