Пошук

У ліцеї №3 міста Калинівки розпочались ремонтні роботи з облаштування тимчасового укриття

Дата: 02.12.2022 12:00
Кількість переглядів: 1371

Фото без описуОсь уже кілька днів, як у ліцеї №3 міста Калинівки знову вирує життя. Тут розпочалися роботи з облаштування тимчасового укриття для учнів та школярів. Через відсутність укриття учні навчаються в режимі онлайн, нове укриття дасть можливість повернути школярів за шкільні парти.

Кошти на придбання будівельних матеріалів виділяє Калинівська міська рада, а от роботи виконуються господарським методом.

-Роботи дуже багато. Перш за все почали зачищати приміщення, яке плануємо використати під укриття. Щодня вивозимо по 4 – 6 причепів різного непотребу. Коли приміщення звільнимо від сміття, приступимо до ремонтних робіт та облаштування укриття, - розповідає начальниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман.

Ще однією радісною подією для навчального закладу стало відкриття на території ліцею ігрового майданчика для наймолодших школярів. З проханням про встановлення такого майданчика до відділу освіти та міської ради звернулися батьки школярів. Адже в районі залізничного вокзалу до цього часу не було жодного місця розваг для дітей.

-Сьогодні усі основні наші зусилля спрямовані на допомогу українським захисникам. Ще одним пріоритетом у роботі міської ради є наші діти. Це наше майбутнє про яке ми маємо думати і дбати навіть в умовах війни. Тому ми працюємо над тим, щоб забезпечити укриттями усі наші навчальні та дошкільні заклади. Зараз на заключному етапі вирішення питання з укриттям для ліцею №1, продовжують облаштовувати укриття в дошкільних закладах громади, щоб захистити дітей від можливої небезпеки, - зазначає Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь