Пошук

Відбулася 26 позачергова сесія Калинівської міської ради

Дата: 01.12.2022 13:05
Кількість переглядів: 748

У перший день зими відбулася 26 позачергова сесія Калинівської міської ради, на якій розглянули 18 питань порядку денного. Cесійне засідання розпочалося із хвилини мовчання в пам'ять про загиблих захисників України.

На сесійному засіданні були внесені зміни до Комплексної оборонно-правової програми Калинівської міської ради та до бюджету Калинівської міської ради. Вже традиційно  депутати спрямували кошти на допомогу військовим формуванням, які дислокуються на території громади а також на підтримку діяльності комунальних закладів, в тому числі  калинівського водоканалу,  на виплату заробітної плати працівникам Калинівської центральної районної лікарні та освіти. Виділили кошти  на закупівлю генераторів, які забезпечать життєдіяльність важливих об’єктів громади, та пального для них. Також будуть направленні кошти на завершення ремонтних робіт у кардіологічному та інфекційному відділеннях районної лікарні, тимчасового укриття у ліцеї №3 м.Калинівки та на вирішення інших важливих для життєдіяльності громади питань.

Відбулися зміни у  складі депутатського корпусу Калинівської міської ради. За особистою заявою про відмову від набутого мандату, депутат Олег Лишик, який був обраний у єдиному багатомандатному виборчому окрузі від Вінницької обласної організації політичної партії «Опозиційна платформа», склав свої повноваження. Також за поданням Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» депутатом Калинівської міської ради зареєстрували Наума Щербу

-Я хочу подякувати за роботу усім депутатам, виконуючим обов’язки старостів, освітянам, працівникам культури,  медини та комунальних установ, які зараз не лише виконують свою роботу, а й роблять все можливе для підтримки наших військових, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Ми й надалі триматимемо наш тил та наближатимемо довгоочікувану Перемогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь