Пошук

Розпочалась двісті вісімдесята доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 30.11.2022 08:32
Кількість переглядів: 393

Військові заявляють, що за минулий тиждень до лікарень Донецька прибуло понад 720 поранених росіян. У Горлівці одну з цивільних лікарень перепрофілювали у військовий шпиталь — туди не пускають цивільних, доступ має лише медичний персонал.

Українська авіація минулої доби завдала 15 ударів по зосередженнях особового складу, озброєнь та військової техніки, а також два удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

Ракетні війська та артилерія вразили артилерійську систему та інший важливий об'єкт окупантів, також ЗСУ збили три безпілотники «Орлан-10»

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка Луганської області та Білогорівка, Бахмутське, Первомайське, Невельське і Мар’їнка на Донеччині.

В той же час російські окупанти завдали 2 ракетних удари по цивільних об’єктах населеного пункту Ківшарівка на Харківщині та міста Слов’янськ Донецької області, здійснили 47 авіаційних ударів і 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ.

Зберігається загроза ракетних ударів російських загарбників по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури по всій території України. Тому прохання до жителів Калинівської громади не ігнорувати сигнали тривоги, берегти своє життя та життя рідних.

На ранок 30 листопада у Калинівській громаді залишається 972 переселенці, серед них 332 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 30 листопада показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,16 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь