Пошук

Розпочалась двісті сімдесята третя доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 23.11.2022 09:00
Кількість переглядів: 402

Фото без описуРосійські окупанти будують укріплення вздовж траси Каховка-Мелітополь у Запорізькій та Херсонській областях, а також продовжують атакувати на Донеччині. Військові заявляють, що противник додатково обладнує оборонні рубежі вздовж ділянки дороги Каховка-Мелітополь.

У тимчасово окупованому Севастополі на базі одного з навчальних закладів триває підготовка операторів безпілотників російського та іранського виробництва — термін підготовки складає до трьох тижнів, сьогодні готують близько 30 осіб.

На Донбасі Збройні Сили України відбили атаки рф у районах Білогорівки, Спірного, Берестового, Бахмута, Курдюмівки, Північного, Новобахмутівки, Красногорівки, Першотравневого, Невельського та Мар'їнки.

Російські ракетні удари завдали збитки енергосистемі України на понад 70 мільярдів гривень.Таку оцінку на засідання уряду навів прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

За його словами, над відновленням мереж Укренерго зараз працюють 70 ремонтних бригад, або понад тисячу фахівців. В рамках робіт у всій країні продовжуються віялові відключення електрики. Водночас, зазначив Шмигаль, не виключені аварійні відключення через морози та зростання споживання громадянами електроенергії.

У зв’язку із важкою енергетичною проблемою в Україні, прохання до жителів Калинівської громади не використовувати потужне електричне обладнання, ощадливо використовувати електроенергію.

На ранок 23 листопада у Калинівській громаді залишається 971 переселенець, серед них 336 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 23 листопада показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,11 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь