Пошук

Чужої біди не буває: У Мирному надали допомогу родині мобілізованого до війська землякові

Дата: 22.11.2022 11:06
Кількість переглядів: 1670

Фото без описуДва місяці тому жителя с. Мирне Юрія Гарлицького мобілізували до війська. Вдома залишилися дружина та двоє дітей. Тринадцятирічний син залишився за старшого чоловіка на господарстві, але не всі дорослі справи під силу підліткові. Тому, коли виникла проблема з аварійними деревами, які похилилися на дах будинку, родина звернулася за допомогою у старостинський округ.

-Дерева аварійні й вони росли так, що власними силами ми не могли їх зрізати, тому попросили працівників комунального підприємства допомогти нам, - каже виконуючий обов’язки старости Мирненського старостинського округу Василь Бондарець. – Загалом з нашого старостинського округу призвали до війська вже двадцять сім чоловіків. Намагаємося підтримувати родини мобілізованих, допомагати чим можемо.

За роботу взялися працівники комунального підприємства «Господар», які зрізали дві старі груші, що росли впритул до будинку й вже похилилися на дах, та берест. Деревину родина зможе використати для опалення будинку.

-Щоденно у міську раду та старостинські округи звертаються десятки родин наших захисників, які нині захищають Україну і ми намагаємося допомогти їм чим можемо. Також хочу звернутися до всіх жителів громади, не будьте байдужими. Якщо ви знаєте, що поряд із вами живе родина, в якій мобілізували до війська господаря, запитайте чи потрібна їм допомога. Допоможіть чим можете. Також, уразі потреби, звертайтеся до Калинівської міської ради, ми також готові надати посильну допомогу, - зазначає Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Чужої біди не буває. І українці в умовах війни підтверджують це своїми добрими вчинками. Бо поки ми згуртовані, стоїмо горою один за одного, жоден ворог не здолає нас.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь